BISNES SAMBAL HITAM ORI PAHANG

Alhamdulillah, Kepada sahabat admin yang masih mencari peluang untuk mula berniaga secara online atau offline, bolehlah bermula dengan bisnes ini. Sebabnya ialah bidang makanan @ food sememang mempunyai pasaran tersedia yang sangat luas. Untuk lebih mudah lagi semua orang perlukan makanan.

Apa yang menyebabkan admin sarankan anda untuk mencuba bisnes ini. Bisnes sambal mempunyai pasaran yang sangat luas dan besar sebabnya rata rata rakyat Malaysia sangat mengemari sambal sebagai penambah selera makan atau pembuka selera mereka. Macam best je kan. Macam mudah pula. Perlu kita ingat juga jika sesuatu bidang itu mempunyai pasaran yang luas atau besar tu biasanya kita jarang juga dapat menafikan bahawa persaingan juga wujud dan mungkin sangat besar. Betul tak ? Semestinya nak pula bisnes sambal nie. Macam2 jenis sambal ada di pasaran negara kita.

KENAPA ADMIN SARANKAN SAMBAL HITAM ORI PAHANG NIE?

Sambal hitam nie sebenarnya makanan etnik. Pada asalnya adalah makana tradisi orang negeri Pahang. Ada juga yang mengatakan ia merupakan makanan Di Raja Pahang. Namun begitu ia semakin mendapat sambutan dan digemari oleh semua rakyat Malaysia. Rasa masam dari belimbing buluh tu yang special sangat dan dapat menambah selera tau. Kalau x ada belimbing buluh sebagai bahan utama maknanya itu bukanlah sambal hitam namanya.

Oklah dah rasa berminat nak try bisnes nie ke? Kalau ya kena faham juga yang bahawa bisnes sambal hitam nie pun besar persaingannya. Macam2 jenama ada tau...

Oleh itu admin mencadangkan anda bermula dengan sambal hitam ori pahang jenama Mirza Brand .

KENAPA JENAMA MIRZA BRAND?

Admin mencadangnya adalah disebabkan faktor faktor dibawah :

👉🏻Jenama ini meñawarkan sistem agent tau, kita boleh berkembang dan belajar berniaga bersama sama dengan bimbingan team dan tidak keseorangan.

👉🏻Padu, Pedas and Power. Yang dah rasa sambal nie mmg sangat berpuashati dan bererti kadar repeat order yang sangat tinggi. Itu pun satu potensi dalam kelansungan sesuatu bisnes.
👉🏻Keluaran produk Muslim dari Pahang
👉🏻Packaging menarik mesra pengguna dalam Sachet Sachet kecil (10g x 10 sachet =1 paket 100 gram : RM12). Merupakan packaging yg pertama di Malaysia, biasa orang guna pack botol atau bekas plastik.
👉🏻Juga yang pertama yg keluarkan sambal dalam bentuk travel pack tau. Senang dibawa ke mana-mana (travel, picnic, camping, oversea, balik kampung, golongan bekerja, office, bekal anak balik hostel dan lain lain
👉🏻Sekali cuba pasti nak lagi

http://www.wasap.my/60198100068

KLIK LINK DI ATAS UNTUK TERUS MENGHUBUNGI HQ MIRZA BRAND MELALUI WHATSAPP

[wpspw_recent_post_slider]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klik untuk terus wha
Terima kasih sudi menghubungi ZMART
Sila isikan maklumat yang diperlukan dan pegawai kami akan terus berurusan dengan anda
Sila klik untuk terus whatsapp